Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Katamarankryssning till ön Tabarca!

Katamarankryssningar erbjuder en unik möjlighet att utforska havet med komfort och stabilitet. Dessa fartyg, kända för sina två skrov ger en jämnare och snabbare segling än traditionella enkel-skrov båtar.

I denna artikel av olika kryssningar har vi funnit en specifik resa som utmärker sig genom sin rutt, service och totala upplevelse. Katamarankryssning till ön Tabarca tar dig till pittoreska destinationer och erbjuder en oförglömlig dag på öppet vatten med bekvämligheter som förhöjer resan avsevärt.

Katamarankryssning till ön Tabarca

Den bästa katamarankryssningen

Klicka här för att boka din kryssning

En oförglömlig upplevelse

Katamarankryssning till ön Tabarca är det optimala valet för den som söker en unik dag på havet. Från Alicantes hamn seglar denna tur längs det imponerande Costa Blanca och erbjuder mer än bara transport, det är en inbjudan till avkoppling och äventyr i ett.

Vad ingår?

  • Kryssning: Tur och retur från Alicante till Tabarca.
  • Mat och dryck: Hemlagad paellalunch – välj mellan kyckling, fisk eller vegetariskt. Inkluderar en dryck: öl, vin eller tinto de verano.
  • Snorkling: Utrustning ingår, dock ej snorkelrör av hygienskäl (kan köpas för 5,00 euro).
  • Faciliteter: Musik och toalett finns tillgängliga ombord.
Powered by GetYourGuide

Upplev mer än bara havet

Med denna kryssning får du inte bara en båtresa, du får en helhetsupplevelse som inkluderar:

  • Snorkling i kristallklart vatten: Upptäck det marina livet i Spaniens första marina reservat.
  • Historiska och natursköna vyer: Besök den pittoreska byn på Tabarca och se sevärdheter som Cape of Santa Pola och Carabassi Beach från katamaranen.
  • Avkoppling och underhållning: Njut av solen ombord, sippa på en drink och lyssna till musiken.

För vem passar denna kryssning?

Denna upplevelse är perfekt för alla – familjer, par eller ensamresenärer. Kryssningen har en perfekt balans mellan aktivitet och avslappning, vilket gör den till en favorit för alla åldrar.

Sammanfattning

Katamarankryssning till ön Tabarca erbjuder på en exceptionell kombination av äventyr, kultur och avkoppling. Med allt från snorkling till gourmetmåltider ombord, är detta en upplevelse som ger värde långt utöver dess pris.

Klicka här för att boka din kryssning

Lämna en kommentar